Directie

Kerstmis hebben we voor de vakantie gevierd met het lichtjespad en het kerstontbijt.  We kijken terug op een zeer geslaagd lichtjespad en een gezellig en goed verzorgd kerstontbijt. De kerstvakantie is weer voorbij waarin iedereen heeft kunnen genieten van de feestdagen.

We wensen iedereen alle goeds voor 2019!

We zijn dankbaar dat we alle kinderen, ouders en leerkrachten in gezondheid terug mochten zien. De leerkrachten hebben er voor gezorgd dat alles klaar staat om weer lekker aan het werk te gaan.

Alle nieuwe kinderen en ouders heten we heel hartelijk welkom.

In het nieuwe kalenderjaar staan er veel leuke activiteiten gepland. De Bosch en Hovenschool bestaat binnenkort 95 jaar en dat gaan we vieren in de week van het eindejaarsfeest. We kijken er naar uit om er samen, school, leerlingen en ouders, een mooi vervolg aan het schooljaar te geven.

Namens het team van de Bosch en Hovenschool

Pieter Gulickx