Directie

De kerstvakantie is weer voorbij waarin iedereen heeft kunnen genieten van de feestdagen.

We wensen iedereen alle goeds voor 2022!

We zijn dankbaar dat we veel kinderen, ouders en leerkrachten weer konden verwelkomen. De leerkrachten hebben er voor gezorgd dat alles klaar staat om weer lekker aan het werk te gaan.

Alle nieuwe kinderen en ouders heten we heel hartelijk welkom.

In het nieuwe kalenderjaar staan er veel leuke activiteiten gepland. Vanaf het voorjaar zullen we op de Bosch en Hovenschool weer leuke activiteiten gaan doen. De plannen liggen er in ieder geval. De muzieklessen van meester Gunnar zijn weer begonnen en er worden ook weer danslessen gegeven door meester Daniel. De leerkrachten zijn ook al volop bezig om de schoolreisjes voor te bereiden. Groep 8 gaat aan het einde van het schooljaar op kamp. In de nieuwsbrieven wordt u hierover verder geïnformeerd. Maar we weten dat alles onder voorbehoud is. We hopen dat binnen de mogelijkheden de activiteiten door kunnen gaan.

We kijken er naar uit om er samen, school, leerlingen en ouders, een mooi vervolg aan het schooljaar te geven.

Namens het team van de Bosch en Hovenschool

Pieter Gulickx