Ouders, leraren en leerlingen van de Bosch en Hovenschool,

Bent u klaar om de toppers van groep 6 te ontmoeten? Kom gerust een keer binnen stappen om deze leuke en gezellige leerlingen te ontmoeten. Deze 24 kinderen staan onder leiding van juf Judith, nog zo’n leuke leerkracht van de Bosch en Hovenschool! Daarnaast hebben we dit jaar ook een lio-stagiaire, juf Anouk. Zij komt elke maandag en dinsdag in de klas.

Naast rekenen, taal, spelling en nieuwsbegrip, hebben we een nieuwe methode voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Met deze methode kan er goed gewerkt worden op het digibord, wat wij allemaal erg leuk vinden!

Verder wordt er vooral genoten van gym en knutselen door de kinderen. We zijn ook weer begonnen met de creatieve middag. We konden de eerste reeks kiezen uit flessen versieren, dromenvangers maken, of werken met hout .

Als u nog meer te weten wilt komen, dan moet u maar eens naar boven komen!

Groetjes, groep 6!